GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG
KONTAKT

HITTA HIT / KONTAKTA OSS

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG
F.d Bilfirma NH Nilsson,
vid torget i Hammenhög
Simrishamnsvägen 1
27650 Hammenhög

Hammenhög är en liten by på väg 9 mellan Simrishamn och Ystad på Österlen. Det finns parkeringsplatser bla på torget. Om du parkerar bland villorna, se till att du inte blockerar infarter/utfarter!

Skånetrafiken kör buss 571 mellan Ystad-Simrishamn/ Simrishamn-Ystad och du hoppar av vid busshållplatsen Hammenhögs Torg. De kör även tåg och närmsta tågstation är Smedstorp 5 km bort. Behöver du hjälp med hämtning/lämning så hör av dig! 

KONTAKT
Camilla Backman 0735317589
info@garageprojektet.org

FAQ

ÖVERNATTNING
Kommer ni långväga ifrån och behöver hitta övernattning finns det några B&B i trakten. Enklast är att googla. Har ni tält/ husbil och letar en gräsplätt i byn så hör av er!

ANPASSNING
Våra lokaler har handikapptoalett och handikapparkeringen ligger precis utanför ingången. Kommer du med rullstol så hör av dig så reserverar vi plats nära scen för dig. Lokalen har ej hörslinga.

VÄDERLEK
Våra lokaler är slitna och simpla och en stor del av publikytan är under bar himmel. Vid ostadigt väder rekommenderar vi därför kläder efter väder. Garaget har med öppna portar plats för ca 200 stående under tak plus 250 ute på garden.

Här kan du kontakta oss! Ibland kan det ta lite tid för oss att svara, vi ber om överseende och tackar för ert tålamod!

Namn E-post Ditt Ärende: Skicka
BILJETTER

BILJETTINFORMATION & VILLKOR

Här hittar du all information om våra biljetter via ZIPPER-TIC samt biljettvillkor 

FÖRKÖP: Vi använder biljettsajten ZIPPER-TIC. Det finns biljettlänkar i samtliga publicerade event på första sidan. Biljetterna är personliga och Zipper-Tics biljettsystem baserat på Bank-ID gör att det inte finns några av Garagets biljetter ute på andrahandsmarknaden via falska profiler på facebook eller liknande. Ladda hem appen till din telefon eller registrera dig på hemsidan: https://zippertic.se/

TILLBAKAKÖP: Vi köper inte tillbaka biljetter ni inte kommer använda. Om ni får förhinder kan ni sälja dem vidare i ZIPPER-TIC-APPEN! Biljetterna är personliga och Zipper-Tics biljettsystem gör att du kan sälja din biljett vidare till en annan Zipper-Tic-användare. Det finns INGA biljetter utöver de som släpps via Zipper-Tic.

PRISER: Priset för biljetter står alltid i eventet. Tonåringar betalar halva priset. Vissa event har dock endast ett pris. Barn upp till 12 år går alltid in gratis och behöver ingen biljett. I biljettpriset ingår serviceavgifter och 6% moms. Vi följer branschens avtal om biljettvillkor, se villkoren i text nedan!

BETALMETOD: Vid alla våra evenemangskvällar (förutom när det är utsålt) säljer vi även biljetter på dörren. Vi föredrar betalning med SWISH i kassan. Vi tar ej emot betalkort men det finns en bankomat tvärs över torget.

BILJETTVILLKOR BRANSCHSTANDARD / SVENSK LIVE

Mellan Biljettköpare och Arrangör gäller följande villkor

Inställt evenemang: Vid inställt evenemang behöver biljettköparen inte göra något för att återbetalning ska ske. Arrangören kommer att återbetala köpta biljetter senast 30 dagar efter det att arrangören meddelat att evenemanget har ställts in till den e-postadress som angetts vid köpet. Utbetalning kommer av säkerhetsskäl endast göras till det kort eller konto som använts då biljetten betalades. De service- /distributionsavgifter som betalats i samband med biljettköp återbetalas inte.

Uppskjutet evenemang: Om ett evenemang skjuts upp kommer Arrangören inom 14 dagar meddela detta till den epostadress som angetts vid köpet. Köpt biljett gäller till det nya datumet och om biljettköparen vill behålla sin biljett behöver den inte göra något. Om biljettköparen inte vill behålla biljetten har den 14 dagar på sig att meddela Arrangören att den önskar återköp. Utbetalning kommer av säkerhetsskäl endast göras till det kort eller konto som använts då biljetten betalades. De service- /distributionsavgifter som betalats i samband med biljettköp återbetalas inte.

Flyttat evenemang: Arrangören har rätt att flytta evenemanget till annan likvärdig spelplats inom samma stad eller ort om inte huvudinnehållet eller biljettköparens platser väsentlig förändras. Meddelande om ny spelplats kommer att skickas till den e-postadress som angetts vid köpet.

Ändrat evenemang: Arrangören har rätt att genomföra förändringar av evenemanget, men biljettköparen har rätt till återköp av biljett om evenemangets väsentligt förändras.

Ändrad Festival: För festivaler gäller inte rätt till återköp av biljett om Arrangören ändrar det artistiska innehållet, programmet eller festivalens upplägg.

Ensembleföreställning: För ensembleföreställning gäller att Arrangör har rätt att förändra det artistiska innehållet, men biljettköparen har rätt till återköp av biljett om evenemanget väsentligt förändras.

Om evenemangets genomförande: Om Arrangör måste ställa in evenemanget (helt eller delvis), om det avbryts eller det måste flyttas till annan tidpunkt eller annan dag på grund av någon omständighet som Arrangören inte kan påverka är Arrangörens skyldigheter begränsande till vad som följer av dessa villkor. Arrangören är aldrig skyldig att ersätta biljettköparen för direkta-, indirekta- eller följdskador som till exempel boendekostnader, matkostnader, reskostnader eller utebliven lön i samband med att Arrangören på grund av händelse utanför Arrangörens kontroll måste ställa in (helt eller delvis), byta spelplats eller flytta evenemanget till annan tidpunkt eller annan dag. Detsamma gäller om du som besökare av befogad anledning nekats entré eller avhyst från evenemanget (exempel på befogad anledning är om biljettköparen utgör en risk för sig själv och andra besökare; om biljettköparen är under påverkan av alkohol eller droger eller om den har vägrat att genomgå säkerhetskontroll).

Force majeure: Om det inträffar händelser som Arrangör inte kan påverka och som förhindrar eller väsentligt försvårar för denne från att genomföra evenemanget är Arrangören befriad från skyldigheter att genomföra evenemanget. Exempel på sådana händelser är krig, omfattande arbetskonflikt, blockad, eldsvåda, miljökatastrof, allvarlig smittspridning eller annan omständighet och som Arrangör inte rimligen kan påverka.

Garageprojektet Hammenhög, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög : pang smack precis vid torget i Hammenhög - välkommen!