GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG

F.d Bilfirma NH Nilsson,

vid torget i Hammenhög

Simrishamnsvägen 1

27650 Hammenhög

 

Hammenhög är en liten by på väg 9 mellan Simrishamn och Ystad på Österlen. Det finns parkeringsplatser på torget.


Skånetrafiken kör bussar från Ystad och Simrishamn och du hoppar av vid busshållplatsen Hammenhögs Torg. De kör även tåg och närmsta tågstation är Smedstorp 5 km bort. Behöver du hjälp med hämtning/lämning så hör av dig! 

 

KONTAKT

Camilla Backman 0735317589

info@garageprojektet.org

BILJETTINFORMATION


FÖRKÖP

Vi använder biljettsajten billetto.se. Det finns en biljettlänkar i amtliga publiverade event på första sidan. 

PRISER

Priset för biljetter står alltid i eventet. Tonåringar betalar halva priset. Vissa event har dock endast ett pris. Barn upp till 12 år går alltid in gratis och behöver ingen biljett. 

BETALMETOD

Vid alla våra evenemangskvällar (förutom när det är utsålt) säljer vi även biljetter på dörren. Vi föredrar betalning med SWISH i kassan. Vi tar ej betaltkort men det finns en bankomat tvärs över torget.

TILLBAKAKÖP

Vi köper inte tillbaka biljetter ni inte kommer använda. Försök istället sälja dem vidare, ni kan använda vår facebook-sida om ni vill.

ÖVERNATTNING

Kommer ni långväga ifrån och behöver hitta övernattning finns det några B&B i trakten. Enklast är att googla. Har ni tält/ husbil och letar en gräsplätt i byn så hör av er!


ANPASSNING

Våra lokaler har handikapptoalett och handikapparkeringen ligger precis utanför ingången. Kommer du med rullstol så hör av dig så reserverar vi plats nära scen för dig. Lokalen har ej hörslinga.


VÄDERLEK

Våra lokaler är slitna och simpla och en stor del av publikytan är under bar himmel. Vid ostadigt väder rekommenderar vi därför kläder efter väder. Garaget har med öppna portar plats för ca 200 stående under tak plus 250 ute på gården.

Här kan du kontakta oss! Ibland kan det ta lite tid för oss att svara, vi ber om överseende och tackar för ert tålamod!